New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Cristiano Ronaldo rasade verkligen i kvalificeringen matchen i G

Cristiano Ronaldo rasade verkligen i kvalificeringen matchen i Grupp B VM kvalifikation 2018. Fyra mål gjorde Ronaldo när Portugal rakade Andorra 6-0. Tecken på Real Madrids galna spelare har blivit sedda sedan spelet som hölls på Estadio Municipal de Aveiro i Aveiro, tidigt lördag morgon. Det nya spelet varade i två minuter. Den tidigare Manchester United-spelaren lyckades göra innehållet på stadionens rumble . Inte nöjd bara där. Ronaldo behövde real madrid målvakt bara två minuter för att dubbla Portugals ledning .. Båda målen föddes i första omgången tack vare söt bete Ricardo Quaresma. Övergripande utseende av de europeiska mästarna är faktiskt fortfarande flera nivåer över Andorra. Det var mycket synligt från bollinnehavet sedan spelet började. Utan tvekan fortsätter Andorra-försvaret att jagas. I första halvlek kan Portugal dock vara ett mål ytterligare en minut före pausen. Det är Joao Cancelo som disco pants sverige knytade sitt namn på resultatbladet. Under andra halvåret sänkte inte fostrets barns utseende Fernando Santos spänningen. Direkt tryck ges när andra halvan börjar. Igen belönar Ronaldo vildt motståndarna med ett mål som målats i 47 minuter. Detta mål stavas ut vackert. Ronaldo gjorde en volley för att passera Andre Gomes s pass. Det första röda kortet Jordi Rubio Gomez tjänat efter att ha brytt Ronaldo. Andorra känns alltmer milan målvakt känt efter att Marc Rebes Ruiz också utvisade domaren. Även överlägsna spelare kan Portugal bara lägga till ett mål. Andre Silva stängde Portugals målfest hemma. För Portugal, tack vare denna stora seger stärker de dem ytterligare i grupp B med ett värde av fyra. Dessa positiva resultat lade också till Portugals seger över Andorra. ' Av de fyra mötena har Portugal endast beviljat och har inkluderat 20 mål.