New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Liverpool fullførte suksessens tørst mens han besøkte Villa Park

Liverpool fullførte suksessens tørst mens han besøkte Villa Park Stadium, hjemmet til Aston Villa på søndag. Reds vant en skredsøier etter å ha spylt et halvt dusin mål i motstandernes mål. Konkurrer i den 26. uken av den engelske legen, tok Liverpool en dårlig trend Villa Park. Av de siste fire spillene, unnlater Juergen Klopp fosterbarn alltid å få perfekte poeng med detaljer om to trekker og resten tapt. På Villa, kan Liverpool endelig oppstandelse momentum. Daniel Sturridge som ble henvist etter en lang skade, åpnet scoring i  http://www.ladartleague.com/manchester-united-barn.no  det 16. minutt. Fikk et pass fra Philippe Coutinho, Sturridge ledet ballen til feil drevet keeper Mark Bunn. Resultatet er 1-0. Nine minutter senere fordoblet vellykket James Milner stillingen. Et frispark på venstre side gløt straks inn i Villa-målet etter ingen spiller som kan ta imot ballen. 2-0 poeng varte til halvtime. I andre omgang ble Liverpools imponerende prestasjon blitt mer og mer. Innen ti minutter økte besøkende tre mål raskt. Begynner med Emre Can som skrev navnet sitt på resultattavlen i 58. minutt. Boksen menghujam keeper  http://www.ladartleague.com/manchester-united-barn.no  Villa for tredje gang. Fem minutter senere, Divoc Origi ny inngang for å erstatte Sturridge direkte oppleve partiet Liverpool mål. Bare 37 sekunder på banen, bruker spillere fra Belgia tilbakemelding Coutinho for å bryte ned Villa målvakt. Basert på OptaJoe 's rekord, blir Origi den raskeste erstatningsspilleren som kan score i den engelske Premier League denne sesongen. Da blir Nathaniel Clyne stadig mer nedsenket Villa foran sine egne tilhengere. Wings defender som presset inn i straffesparken Villa keeper etter å ha brukt varmen foran motstanders mål i  http://www.ladartleague.com/juventus.no  det 65. minutt. Resultatet er 5-0 for Liverpool-spetskompetanse. Til slutt ble Liverpool-massakren over Villa ferdig av Kolo Toure. Ivory Coast center-back ble ledet i et hjørnespark fra Jordan Henderson i det 71. minutt. 6-0 poeng varte til kampen brøt opp. Denne seieren er den første til Liverpool i de fem siste kampene. Ytterligere tre poeng for å få Liverpool til å overleve i rangeringen på åtte med 38 poeng. Mens den tapende Villa i økende grad nedsenkes i bunnen av stallene med 16 poeng fra 25 kamper. [url=http://sundarakeralam.com/index.php/RyanT_Kiera_Adria_Fodboldtr%C3%B8jer_Tilbud]http://sundarakeralam.com/index.php/RyanT_Kiera_Adria_Fodboldtr%C3%B8jer_Tilbud[/url]    [url=https://www.coolstuffstore.net/blog/maryl-camil-aisha-maglie-calcio]https://www.coolstuffstore.net/blog/maryl-camil-aisha-maglie-calcio[/url]    [url=http://instagram.buy-social-website-traffic.com/blogs/viewstory/37640]http://instagram.buy-social-website-traffic.com/blogs/viewstory/37640[/url]    [url=http://harzmatch.de/blogs_post.php?id=397396]http://harzmatch.de/blogs_post.php?id=397396[/url]    [url=][/url]    [url=http://www.mmwg.com/UserProfile/tabid/61/userId/18344621/Default.aspx]http://www.mmwg.com/UserProfile/tabid/61/userId/18344621/Default.aspx[/url]    [url=http://instagram.buy-social-website-traffic.com/blogs/viewstory/37640]http://instagram.buy-social-website-traffic.com/blogs/viewstory/37640[/url]    [url=http://pas.agapecare.net/UserProfile/tabid/57/userId/321571/Default.aspx]http://pas.agapecare.net/UserProfile/tabid/57/userId/321571/Default.aspx[/url]