New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

tog føringen da Thomas billig fodboldtrøjer Muller slog i    Det

tog føringen da Thomas fodboldtrøje Muller slog i    Det afhænger af spillet. Hvis du vinder 2-0 hjemmefra, og jeg bemærkede dette også i skabsrummet, var det skuffende, fortalte han BT Sport. Bayern er fem point foran den næstplacerede Borussia Dortmund med to kampe at spille. Vi manglede noget i den sidste halv time, de holdt presser os mere, og vi burde have holdt sig cool. Bayern havde brug for at slå Gladbach for at sikre deres tredje på hinanden følgende hjemme-titel og de tog føringen, da Thomas tyskland landsholdstrøje Muller slog i sjette minut. De blev tvunget til at bosætte sig i et punkt, da Andre Hahn udlignede 18 minutter fra tiden. Tyskerne dominerede den første time og blev 2-0 op med Robben på mål, men Juve kæmpede tilbage for en 2-2-træk, der efterlader Champions League-kvalifikation i balancen. Bayern havde brug for at slå Gladbach for at sikre deres tredje på hinanden følgende hjemme-titel og de tog føringen, da Thomas Muller slog i sjette minut. De atletico madrid trøje blev tvunget til at bosætte sig i et punkt, da Andre Hahn udlignede 18 minutter fra tiden. Den tyske side er vært Atletico i andenpladsen tirsdag efter at have tabt det første spil 1-0, og de blev afholdt til en 1-1-træk af Borussia Moenchengladbach på lørdag. Bayern er fem point foran den næstplacerede Borussia Dortmund med to kampe at spille. Hvis du styrer kampen så godt imod et så godt hold, så skal du afslutte det godt.