New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

ekterende over disse savner Den mest deldel Der var kun en lejli

ekterende over disse savner Den mest deldel Der var kun en lejlighed i åbningen 45 minutter, da det mest parsimoniske forsvar i spansk fodbold så sårbart ud, og det var chancen for at falde til Bale, efter Tiagos slurvige pas i 32. minut. Løb gennem Juventus Trøjer midten var muligheden for at score et mål med rå magt og acceleration, men Miranda gjorde lige nok til at lægge ham fri, og skuddet blev forplaceret. Inden fire minutter havde Atlético et hjørne. Varane bragte bolden væk, men Juanfran skiftede det tilbage i straffesparksfeltet, og Casillas skulle ikke have forladt sit mål. Godín slog Sami Khedira i bolden og sendte et skruet skud over målmanden. Bale ville have to yderligere chancer i anden halvleg og borede dem begge brede. Han kunne tænkeligt have afsluttet natten reflekterende over disse savner. Bayern Munchen Trøjer Den mest ødelæggende del for Atlético er, at de i lang tid syntes at være taktisk forberedt på alt, hvad deres modstandere kunne mønstre. De skarrede plads, deres ryglæn blev ikke kørt fremad, og fejlen fra Tiago føltes som en affront for hele deres strategi. 'Vi led meget,' sagde Ancelotti bagefter. 'Vi havde ikke plads. Men vi forsøgte lige til sidst. Du kan sige, at jeg er en heldig mand, men vi fortsatte med at gå lige til sidste sekund. 'Luka Modric svingede over det afgørende hjørne for Ramos til hovedet i udligningen og, som Ancelotti sagde, efter at' alt ændrede sig '. Di Marias præstationer udgjorde denne udholdenhed. Et af hans første halve løb sluttede med at han blev hugget ned af Raúl García. En anden i anden halvdel blev afsluttet med en endnu mere kynisk udfordring, denne gang fra Miranda. Di María kunne imidlertid ikke modløses, og det var et glimrende løb at hjælpe Bale med at gøre det 2-1. De næste to mål følte sig uoverensstemmende med den virkelige historie af spillet, men Madrid, i sidste ende, fortjente at få fat i trofæet, de værdsætter over alt andet.