New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

nedrykningsposition Fiorentina vandt 2-1 i Bolo Roma havde tidli

nedrykningsposition Fiorentina vandt 2-1 i Bolo Roma havde tidligere slået Hellas Verona 1-0, med Cengiz Under scoring inden for et minut. Ti mand Milan blev dog afholdt til en 1-1 draw på Udinese. Besøgende tog et tidligt spor gennem Suso, men Davide Napoli Trøjer Calabria's afskedigelse og målmanden Gianluigi Donnarumma sangede dem igen. Cagliari hentede en vigtig tre point mod nedrykning rivaler SPAL. Luca Cigarini scorede i første halvleg og Marco Sau gjorde spillet sikkert i den anden til at løfte sardinerne syv point fri for deres modstandere, der besætter den øverste nedrykningsposition. PSG Trøjer Fiorentina vandt 2-1 i Bologna, med mål fra Jordan Veretout og Federico Chiesa på begge sider af Eric Pulgar's equalizer, mens Gianluca Mancini tjente Atalanta en 1-0 sejr over Chievo. I Ligue 1 kom mestere 10-mand Monaco fra to mål ned for at slå Lyon og bevæge sig over deres modstandere for at klatre ind i tredje. Resultatet bevæger Leonardo Jardims side op til tredjepladsen i bordet, et punkt bag andenplaceret Marseille, men 12 point på PSG.   Rony Lopes hjul væk efter at have scoret vinderen. Foto: Agence Nice Presse / Icon Sport via Getty Images I Spanien havde Barcelona brug for en sen header fra Gerard Piqué for at tjene en 1-1 draw hos deres city rivaler Espanyol på søndag og en klubrekord. Gerard Moreno åbnede scoret midtvejs gennem anden halvdel. Imidlertid pegede Piqué hjem et 82. minut Lionel Messi frispark for at strække lederens ubehandlede løb til 22 spil, det bedste i klubbenes historie. Getafe forlængede deres ubesejrede hjemløb, men kunne ikke hævde sejr over Leganes, da de to lokale rivaler spillede en uafgjort draw i udkanten af ​​Madrid. IgnacioBr [url=http://www3.siba.fi/pitchprimer/lindsey_fodboldtrojer_davidarq#]billige fodboldtrojer[/url] DuaneTarr  AlannahMa [url=http://bookmarkadda.com/story.php?title=manchester-united-trojer-billige-fodboldtrojer#]billige fodboldtrojer[/url] NatishaSt  ATAElmac [url=http://www.xexeulanches.com.br/component/k2/author/38942.html#]maglie del calcio[/url] KaliKornw  BPHMadele [url=http://newheroes2018.ru/?option=com_k2jer born[/url] JosephCis  DarrellGr [url=http://4rum.vn/106/lyle-fodboldtr%C3%B8jer-tilbud-sonvmncf#]fodboldtrojer[/url] AnalisaPo