New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Emellertid gjorde 5-0 thrashing i Emiraten den 1 februari följt

Emellertid gjorde 5-0 thrashing i Emiraten den 1 februari följt av den dystra prestationen mot Hull ingenting för att avskräcka ägarna att klubben var i allvarlig fara för att bli förkastad för första gången sedan 1987, speciellt med tanke på att det skulle kunna innebära att det saknas på en skiva av den nya £ 5bn TV-rättigheter avtal meddelas på tisdag. Efter att ha förlängt sin Napoli Tröjor affär till 2018, Lambert, som lämnade Norwich i slutet av 2011/12 säsongen för att flytta till Midlands, kommer nu att bero någon kompensation, som tros vara i regionen £ 2m. Bayer Leverkusen Tröjor  Tidigare Arsenal försvarare Scott Marshall - som arbetade med Lambert i både Wycombe Wanderers och Norwich - har blivit ombedd att förbereda laget för söndags FA Cup femte runde slips mot Leicester tillsammans med hans namnskamrat Andy men det återstår att se om antingen kommer att övervägas för rollen permanent. Inverness flyttade nivå på poäng med andra placerad Aberdeen i skotsk Premiership-bord efter en 2-1 seger på St Mirren. Den borta sidan dominerade för långa stavar men slutligen gjordes för att kämpa för sina tre poäng som St Mirren fick nästan dem att betala för sin brist på avslutning framför målet. Greg Tansey gjorde en tredje minutsöppnare, med Inverness passering och rörelse ibland imponerande ibland. Ryan Christie gjorde det andra målet strax före timmarkeringen, och en Jim Goodwin-rubrik drog St Mirren tillbaka i matchen med 22 minuter kvar. Gary Locke spelade in en dramatisk 3-2 seger i sitt första spel sedan han namnges som vaktmästare i Kilmarnock när de slutade Dundee Uniteds obevekliga körning av sju matcher. United öppnade poängen med ett tidigt straff från Nadir Ciftci innan Josh Magennis utjämnade för hemmalaget. Besökarna återställde sin ledning när Henri Anier öppnade sitt konto för klubben efter 13 minuter, men Killie nivån igen genom Chris Johnston i andra halvleken. Det var Killie som firade i slutet när Sammy Clingan nådde maxpoäng djupt i skadetid med en fantastisk frispark. GayRymill [url=http://vote.onlinegovtjobs.in/user.php?login=qjoroger60]maglie calcio a poco prezzo[/url] Ericruium  ZackRqcnj [url=http://www.yezhanlian.cn/home.php?mod=spacejer[/url] Parthenia  OlgaHotch [url=http://atunda.tv/members/reginajury442/]fotballdrakter[/url] Nathaniel  MorrisSin [url=http://emailnewsletter012.ru/?option=com_k2jor[/url] KathrinLy  RobynHanl [url=http://nynamsan.com/index.php?mid=Notice&document_srl=419432]maglie calcio poco prezzo[/url] KristinZu