New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Carrasco sender en kryss ball inn i boksen- en ball møtt av Anto

Carrasco sender en kryss ball inn i boksen, en ball møtt av Antoine Griezmann med en høy flick gjennom Oblak! Mål! Resultat 1-0 ledende vert.  Men Atleti-støttespillere slo seg til slutt bare to minutter etter Griezmanns mål! 30 minutter GOOLE Asmoun! Rostov tilbake imbangi Atleti! Poloz sendte tilbakemelding til Azmoun og angriperen møttes med en-mot-en med keeper Oblak. Mål! Score 1- 1 tegning varte til pause tiden.  Første omgang lukket med en score fotballdrakte norge på 2-0 gjennom to mål Messi. Og argentinen fullførte sitt hat-trick med et ekstra mål i det 60. minutt.  Det vakreste målet i kampen i kveld ble skåret av Andres Iniesta som nikket et Neymar-skudd fra venstre med en første-skudd rett i toppen av De Vries-målet. Uoppnåelig og byttet til 4-0.  Men det mest underholdende målet i kampen i går kveld fant sted for Messis tredje mål i det 60. minutt. Luis Suarez kom på høyrekanten og sendte et innlegg inn mot midten av footballdrakter med navn feltet, rettet mot Neymar som står uovervåket, men Messi kom inn og glir å spille inn sitt hattrick, noe som gjorde Neymar gawked.  Barcelona sparker sin start i Champions League denne sesongen med et hjemmekamp mot skotske mestere Celtic FC. Barcelona vs Manchester City Resultater - Champions League Resultatrapport mellom Barcelona og Manchester City på Camp Nou med kick-off planlagt torsdag 20.