New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Fotballdrakter Tammy Abraham scoret to ganger som England under

Fotbolldrakter Tammy Abraham scoret to ganger som England under 21 slo Bosnia 5-0. England under 21 år forseglet en ubeseilig kvalifiseringskampanje for Euro 2017 i stil med en dunende 5-0-seier over Bosnia-Hercegovina. Tammy Abrahams brace og mål fra John Swift, Josh Onomah og Duncan Watmore sørget for seier i Walsall for Young Lions, som allerede hadde nådd årets turnering i Polen som Gruppe 9-vinnere. Midlertidig leder Aidy Boothroyd gjorde ni endringer, blant annet ved å starte Aston Villa midtbanespiller Jack Grealish og gi Abraham en full debut etter torsdagens 1-0-seier i Kasakhstan som forseglet kvalifikasjon. Vertene trakk 0-0 i Sarajevo, en av de eneste tre poengene Bosnia har vunnet de siste fotbolldrakter fem minuttene uten å true. England fikk langsomt kontroll, og to quickfire-mål satte dem i kommando. Første Reading midtbanespiller Swift thumped vertene fremover etter 14 minutter da han samlet Grealishs pass og piled en 25-meter kjøring inn i øverste hjørne. John Swift feirer etter å fotbolldrakter ha åpnet scoret for England under 21 år. Fire minutter senere markerte Abraham, Championships toppmåler, sin full bue da han nettet fra seks meter etter at Kenan Piric parerte Onomahs innsats. Fra da var vertene dominerende og Sunderlands Watmore sparket over fra kanten av området etter 30 minutter. Englands seier var aldri i tvil når Swift åpnet scoring og den marmoriske Watmore forårsaket problemer og han tvang Piric til en smart redning 10 minutter før halvtid. Til tross for å være en tilskuer for flertallet av målvakten ble Christian Walton endelig innkalt til handling da han vendte Armin Cerimagics stasjon for å opprettholde Englands 2-0 ledelse i pausen. Vertene fortsatte å presse i andre omgang, og i fire minutter inn, gjorde Tottenhams Onomah det 3-0 da han kapitaliserte på noen tvilsom forsvarer for å snu og lave brann i hjørnet. Watmore kom inn på skuespillet etter 62 minutter da han løp og slengte forbi Piric, og målvakten slo Abrahams topptekst over 90 sekunder senere. Men Bristol City-angriperen, lånt fra Chelsea, tok sin andre i 68. minutt da han flippte over Piric fotbolldrakter etter Watmores pass. Stedfortreder Demarai Grey har sjansen til å gjøre det. LeoRetzla maglie calcio poco prezzo JoellenGa  BrettKbzu Billige Fodboldtrojer AbigailOr  EvonneDea maglie calcio poco prezzo AngelitaL  GVTBetsy maglie calcio poco prezzo RomeoColo  MarylouHa maglie del calcio Joiegbjc  AngelesAw fotballdrakter KyleFultz