New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Fotbolldrakter Et krøllet Robert Lewandowski-frispark så Bayern

Fotbolldrakter Et krøllet Robert Lewandowski-frispark så Bayern München nederlag Atletico Madrid 1-0 på tirsdag kveld, et resultat som forhindret Los Rojiblancos i å bli den sjette klubben - etter AC Milan, Paris Saint Germain, Spartak Moskva, Barcelona og Real Madrid - til Fullfør et Champions League-gruppespill med en 100 prosent rekord. Selv om Diego Simeones side allerede hadde pakket inn topplasseringen i gruppen, spilte den argentinske treneren en sterk startende XI, selv om han testet noen spillere ute i ukjente posisjoner. Yannick Carrasco, for eksempel, spilte videre på banen enn vanlig, og han nådde nesten øyeblikkelig suksess i sin avanserte rolle. I det tiende minuttet slettet Griezmann subtly et pass til belgisk, men han kunne ikke skyte forbi advarselen Manuel Neuer. Carrasco ble deretter fotbolldrakter presentert med en annen forgyldt mulighet bare fem minutter senere, da Lucas Hernandez fant ham i boksen med et kryss, men igjen kunne tysk No.1 holde ballen fra krøllete på baksiden av nettet. Disse to testerne syntes å skake Bayern - som hadde dominert besittelse, men hadde tillatt Los Rojiblancos å lage spillets første par klare sjanser - inn i livet, med Douglas Costa som tvingte Jan Oblak til en sparsommelig redning av sin egen . Det ville ikke vært mye lengre før hjemmelaget sikret ledelsen, som Lewandowski klarte å gjøre i 28. fotbolldrakter minutt. Da Atletico besøkte Allianz Arena for siste halvårs semifinale andre etappe, falt de bak etter en halv time til et frispark i Xabi Alonso, og denne gangen gjorde de det til en Lewandowski, takket være at Carrasco innrømmet en feil i en lignende stilling. Etter å ha tatt ledelsen, fortsatte Bavarianerne å monopolisere ballen og da halvtidspipet fotbolldrakter hørtes ut, hadde de hatt 71 prosent av besittelsen. Kampen fulgte et lignende mønster etter pausen, med Bayern holde ballen og med Arjen Robben og Costa på å se ut til å utvide sidens fordel på resultattavlen, men se deres innsats blokkert. Kevin Gameiro, Angel Correa og Thomas Partey ble alle erstattet da Los Colchoneros så ut til å slå kampen rundt, og den spanske siden begynte å bruke mer tid i sine motstandere halv, men fikk også Robben plass til å motvirke angrep. Heldigvis for Simeone manglet nederlandskeren den endelige kontakten, og det gjorde Thiago Alcantara da han forvirrende savnet fra bare et par meter ute i det 78. minutt. Ingen av sidene hadde den kliniske etterspillingen til å ta tak i kampenes andre mål i de siste ti minuttene, noe som gjorde Lewandowskis første halvdelstrekk nok til seieren. 1 - Bayern München: Neuer; Rafinha, Hummels, Alaba, Bernat; Thiago, Vidal, Sanches; Robben (Kimmich, 83), Costa (Martinez, 87), Lewandowski (Mueller, 80). 0 - Atletico Madrid: Oblak; Vrsaljko, Savic, Godin, Lucas; Saul, Gabi, Koke (Partey, 68), Gaitan (Correa, 60); Carrasco (Gameiro, 60), Griezmann. Dommer: Clement Turpin (Frankrike). Gule kort: Gabi. EENTroynf billige fotballdrakter DaniloMcC  AubreyWet maglie calcio poco prezzo CandyWald  TandyKenn billige fotballdrakter JuanRxvzl  RodgerrqB maglie calcio WesleyBra  ThadBinns fotbollstr�jor AnyadiAel  ErwinHall maglie calcio poco prezzo MoisesDun