New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Frankreichn trikots kinder Olivier Giroud reddede Arsenal fra 9

Wolfsburgn trikots kinder Olivier Giroud reddede Arsenal fra 90. minut udlignet til 2-2 mod Everton i engelsk Premier League kamp på lørdag aften. Bag to mål først i første, endelig færdigheder opvækst Arsene Wenger tager hjem et punkt efter Aaron Ramsey og Olivier Giroud jævnet scoret. Siden de tidlige minutter af Everton som værter virker selvsikker og direkte presser Arsenal. Ikke stille Debuchcy svarede på angrebet fra højrefløjen for derefter at sende feedback til Alexis Sanchez, men har ikke ændret situationen. Langsomt men Hamburgern trikots kinder sikkert Arsenal begynder at styre spillet. Ozil Wolfsburgn trikots kinder og Chamberlain flere gange for at starte angreb der truer værtsmålet. Fortsæt med at presse, holdet fra London blev overrasket af hjemme målet i det 19. minut. Fra et frispark, Coleman i uovervåget tilstand, når han modtager en vellykket lang agn Arsenal målmand. Roberto Martinez s hold for et stykke tid at vinde 1-0. Ufordelagt først, gør fællesten af ​​Meriam London forsøge at stige. Ozil vender tilbage til starten af ​​Arsenal-angrebet, men har desværre ikke været frugtbare resultater. Arsenal angriber igen, Ramsey giver feedback gennembrud, men Alexis position er stadig offside. I stedet for at score udjævningsmålet, er katastrofen faktisk returneret for at hilse de besøgende. Steven Naismith fordoblet Evertons ledelse i 45. minut Fra Everton hurtige modangreb, gennem Lukaku på højre side, gav han et pas til Naismith, som kunne omdannes til mål. Everton ledede 2-0 og sluttede første halvleg. Arsenal minimerer positionen 2-1. Ramsey s mål øgede ånden i Londons Cannon-hold for at finde et udligningsmål i syv minutter tilbage af normal tid. Angrebet fortsatte med at være så stærk som Wenger, mens Everton kun af og til kaster en Schalke 04n trikots kinder hurtig kontrast. Det hårde arbejde i London klubben afslutter frugtbare resultater. Dipenghujung anden runde, bare dimenit til 90. Olivier Giroud kom som en redder, efter gore bolden med perfekte resultater Monreal agn. Resultatet bliver så stærkt som 2-2. I fire minutter af tilføjet tid gav Arsenal ikke op for at vinde spillet. Men desværre er Arsenal nødt til at gøre noget for at dele point med Everton i denne kamp. JohnFurne billiga fotbollstr�jor AlexisRid  QuinnJeff Billige Fodboldtrojer MartyDrag  ElvisGotc maglie calcio bambino RoyMonter  JakeGell fotbollstr�jor VaughnjhZ  Ilanarhxm billiga fotbollstr�jor Evangelin  TomasFuen Fodboldtrojer EstelleSa