New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Fotballdrakter Real Madrid led en allmektig skremme før et Cris

Billige fotballdrakter Real Madrid led en allmektig skremme før et Cristiano Ronaldo hatt-trick trakk dem tilbake fra 2-1 ned og ga dem en 4-2 seier over Kashima Antlers i Club World Cup-finalen i Yokohama på søndag. To mål fra Gaku Shibasaki bedøvet de europeiske mesterne da de japanske vertene tok ledelsen tidlig i andre omgang før en Ronaldo-straff brakte Real-nivå på timen. De 11-tiden europeiske mesterene overlevde da flere skremmer og en mulig sending for kapteinen Sergio fotballdrakter Ramos, før Ronaldo scoret to ganger i den første perioden med ekstra tid. Real, som vant turneringen for andre gang på tre år, viste seg for en enkel seier da Karim Benzema ga dem en niende minutt ledelse, men Shibasaki endret historien ved å utjevne et minutt før halvtid. Kashima var det første asiatiske laget for å komme til finalen, selv om de kvalifiserte seg til turneringen som mester i vertsland Japan. De asiatiske mesterene Jeonbuk Motors hadde mistet i kvartfinalen. Real gikk videre da Luka Modrics volley ble parert av Hitoshi Sogahata og Benzema tappet i rebound. Kashima nektet å bli overvunnet, fortsatte å spille sin ryddige fotball og rystet en fotballdrakter sjokkutjevning like før pause. Shoma Doi-krysset fant Shibasaki, som hans første touch var dårlig, men han var gjengitt et nytt forsøk da Raphaël Varane ikke klarte å rydde og han smed ballen i nettet. Shibasaki slo igjen seks minutter etter pausen da han samlet en dårlig Real-klage, kom seg unna tre motstandere og skjøt et lavt skudd forbi Keylor Navas fra 25 meter. Real stod overfor sitt første nederlag siden de tapte til Wolfsburg i april, en runde på 36 konkurrerende spill, til Lucas Vázquez ble pakket sammen av Shuto Yamamoto og Ronaldo konverterte den påfølgende straffen på timen. Kashima fortsatte å gi så godt som de fikk og hadde tre gode sjanser i de siste minuttene av normal tid. Fabricios målstrekkende stasjon ble tippet over av Navas, og Costa Rica-målvakten kom til redning igjen et minutt senere ved å blokkere Mu Kanazakis skudd etter at han var fri for det virkelige forsvaret. Yasushi Endo kunne ha vunnet det med det siste sparket, men sparket langt på langt innlegg mens Ramos var heldig å unnslippe et andre gult kort for et trykk. Ronaldo endte Kashimas drøm da han samlet Benzemas slider-pass og slått forbi Sogahata i åtte minutter i ekstra tid, og avgjort deretter fotballdrakter barn kampen seks minutter senere med en markert finish i nettets tak. EdwinKitt fotbollstr�jor AlfredSha  CesarCros maglie calcio bambino JulietaAr  KristySau maglie calcio bambino HansReddi  KatrinaFi maglie calcio bambino ElidaNick  JuliLangr maglie calcio KathleenK  Richlaod billige fotballdrakter BBJDennis