New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Roma drakt Esmaël Gonçalves fortsatte sin fantastiske form på S

Roma drakt Esmaël Gonçalves fortsatte sin fantastiske form på St Mirren med begge målene i sin 2-0 Scottish Cup-seier mot St Johnstone. 21-åringen tok sitt mål til fire i tre kamper da Buddies booket sin plass i de siste åtte. Gonçalves ledet St Mirren i ledelsen seks minutter etter halve tiden og doblet vertskapets fordel 8 minutter senere. Kilmarnocks assisterende leder, Jimmy Nicholl, lovet erstattet Paul Heffernan etter at den irske anfalleren hadde børstet av skuffelsen om inter milan drakt at han ikke hadde gått fra startlinjen for å slå Inverness ut i Scottish Cup. Heffernan var en av flere erfarne spillere på benken da Kenny Shiels holdt troen på Mark O Hara, William Gros og Ross Barbour etter å ha ført inn en rekke ungdommer for midtveis nederlag av Celtic. Irskmannen kom like før pause etter Cillian Sheridan trakk opp med hamstringskade og slo to mål for å tjene Killie en 2-0-seier i Rugby Park. Heffernan pounced i 58. minutt etter en pause i ballen og deretter flippet hjem Barbours streik med fem minutter igjen. Nicholl sa: Vi visste at det skulle bli vanskelig på grunn av måten de har vært denne sesongen og hva vi hadde på parken, med uerfarenhet. Lederen hadde en beslutning å gjøre, og roma drakt det viste seg å være den riktige beslutningen om hold deg sammen med de unge gutta, Barbour og Gros og O Hara. De gjorde det veldig bra. Jeg trodde Willie Gros var utmerket på forhånd, O Haras composure, og Barbours vilje, og så var de eldre spillernes holdning som kanskje hadde blitt skuffet de ikke startet. Falkirk slo Forfar 4-1 for å nå kvartfinalen. Et mål i hver halvdel fra Lyle Taylor og andre halvdelsmål fra Stewart Murdoch og David Weatherston ga First Division Bairns seieren mot motstandere fra tieret nedenfor til tross for Ross Campbell som satte opp målene i det 21. minutt. Andre halvdelsmål fra Steven May, i 51. minutt, og Jonathon Routledge, 10 minutter senere, gjorde det mulig for Hamilton å vinne sin All First Division-slips mot Dunfermline 2-0-vinneren på East End Park. Pars-anfalleren Andy Kirk ble nektet av innlegget i andre omgang. I den skotske Premier League fikk en siste gasspiller fra Ian Vigurs Ross County en fortjent 2-2-trekning i en actionfylt skotsk kamp mot Hearts på Global Energy Stadium. Rocco Quinn ga County ledelsen i det 20. minutt med en avbøyd kjøretur, men Michael Ngoo restaurerte paritet 11 minutter senere. Hjerter tok ledelsen da Jamie Walker scoret med en header like etter timepunktet, men roma drakt Vigurs slo nær rekkevidde for å tjene et poeng for vertene. http://www.jt000.com/space-uid-390410.html NelsonHal WilliamOs    WQPKrysta maglie calcio poco prezzo BobBerktq  MicaelaWo Billige Fodboldtrojer BrodieGal  AnyaKembl billiga fotbollstr�jor MartiGrea  Willisefq maglie calcio poco prezzo AdrieneMo