New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Liverpool drakt Kylian Mbappe slo tre ganger for Monaco i en om

Chelsea drakt Kylian Mbappe slo tre ganger for Monaco i en omfattende seier mot Metz på lørdag. Teenager Kylian Mbappe gjorde et hat-trick da Monaco slo Metz 5-0 for å bevege seg klart igjen på Ligue 1-toppmøtet. Radamel Falcao la Monaco sine andre to mål som Paris St Germain, som slo Bordeaux 3-0 på fredag ​​kveld. Struggling Bastia, som ikke har vunnet i ligaen siden desember, falt til suksess med et tap på 4-1 til Toulouse. Første omgangsmål fra Andy Delort og Martin Braithwaite satte Toulouse i en sterk posisjon, og til tross for å få et mål tilbake gjennom Prince Onesee i det 53. minutt kunne Bastia ikke komme tilbake i kampen. Korsikanske klubben gikk ned til 10 menn like etter timemarkeringen da Yannick Cahuzac ble Lazio drakt sendt ut og de besøkende ble tvunget til å spille de siste 15 minuttene med ni menn da Nicolas Saint-Ruf ga bort straffene sine og fikk sitt andre gule kort av Kamp. Braithwaite konverterte straffen og med fire minutter igjen Toulouse hadde en fjerde gjennom Issa Diop da de utvidet sin ubeseirede liga til tre kamper. Guingamp kom bakfra for å kreve en overraskelse 2-1 seier over Lyon. Gjestene åpnet scoret bare 10 minutter inn gjennom Alexandre Lacazette, men to mål Athletic Bilbao drakt på fire minutter fra Mustapha Diallo og Nicolas Benezet før halvtid var nok for vertene å sikre sin første seier i ligaen siden desember. Angers flyttet til 13 i bordet etter 2-1-vinneren over Lille. Pierrick Capelle åpnet poenget i 20 minutter, men Yves Bissouma nådde spillet rett før halvtimensmerket. Den besøkende fortsatte å presse i andre halvdel og fant baksiden av nettet for andre gang på kvelden like før timemarkeringen da Romain Thomas fikk dem tilbake i spillet. Lille avsluttet kampen med 10 menn etter at målskytten Bissouma ble sendt av. Dijon satte sin siste runde av nederlag bak dem med en 2-0-seier over Caen. Resultatet ser dem gå over sine motstandere som Mehdi Abeid Lois Diony er alt de Chelsea drakt trengte for å sikre en viktig seier. Montpellier, ivrig etter å komme tilbake til vinnende måter etter å ha mistet 2-1 til Monaco på tirsdag, gjorde det lett å jobbe i kampen mot Nancy. En brace fra Isaac Mbenza og et mål fra Steve Mounie var nok for Montpellier å ta bort alle tre poeng fra Stade Marcel Picot da de flyttet opp til 11 i bordet. Andersond fotballdrakter barn YasminSto  TashaWall fotballdrakter TitusMack  YasminPur maglie calcio bambino FelicaHat  AlexisCal fotbollstr�jor barn DustySied  RandellSl maglie calcio poco prezzo Francesco  RussellJw fotballdrakter barn MontyCram