New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Athletic Bilbao drakt Odsonne Edouard tok et fantastisk hat-tri

PSG drakt Odsonne Edouard tok et fantastisk hat-trick da Celtic cruised til en 5-1 Premier-seier mot Motherwell på Parkhead. Den 19-årige angriperen, lånt fra Paris St-Germain, var en av seks endringer gjort av Brendan Rodgers med et øye på tirsdagens Champions League-kamp mot Anderlecht. Edouard slo fra nært hold i det 16. minutt og deretter fra kanten av boksen før pause. I det tredje møtet mellom klubber i en uke scoret Motherwells halvtidsspiller Elliott Frear mot runde i 65. minutt, men Celtic sub James Forrest restaurerte hjemmelagets to-måls fordel og fullførte ruten etter at Edouard la til en fjerde med seks minutter igjen. Mesterene utvidet deres ubeseirede hjemlige runde til 67 kamper for å gå syv poeng som var klare for Aberdeen øverst på bordet. Med sin franske franskmann Moussa Dembélé jobber Lazio drakt han seg tilbake fra en ankelskade og Leigh Griffiths startet på benken, ledet Edouard linjen med Jonny Hayes, Kristofer Ajer, Olivier Ntcham, Tom Rogic og Scott Sinclair også tilbake. Hjemmelaget tok ledelsen med sin første reelle sjanse. Ntcham satt opp Sinclair og hans kutt fra bylinjen ble tappet inn fra seks meter av Edouard for sitt første mål på Celtic Park i sin tredje start. Hans andre i den 33. minutt var like like grei, tok et Rogic-pass og nærmet seg Motherwell-straffområdet før han kjørte gjennom benene til den tilbakesporende Motherwell-kapteinen Peter Hartley og inn i det fjerne hjørnet. Den keltiske kapteinen Scott Brown hadde tidligere vært booket for en feil på Louis Moult, og han måtte da komme for behandling i ansiktet etter en utfordring fra Motherwell-anfalleren, med Everton drakt tegn på at spillet kunne koke over. Fire minutter fra pausen hadde Rogic ballen i Motherwell-nettet, men en svært sen flagg av assisterende dommeren regnet det ut, til sinne til hjemmevifterne. Carl McHugh og Frear kom på for begynnelsen av andre omgang, men Celtic fortsatte å dominere. Edouard ledet et Sinclair-kryss bredt fra åtte meter før Hayes, en uendelig farekilde ned til høyre, traff et forsøk langt og Motherwell-keeper Trevor Carson holdt ut en Mikael Lustig-stasjon. I det 64. minutt laget Carson en unorthodox redning fra et frispark fra Ntcham før Tierney hamret tilbake på banen. Alt virket lett nok for Celtic, men de ble bedøvet et øyeblikk senere da Frear stakk i et Richard Tait-kryss fra Arsenal drakt et seks-yard-eske i et sjeldent Fir Park-angrep. Rodgers brakte på Callum McGregor og Forrest, og i den 75. minutt kuttet sistnevnte inn på sin venstre fot i boksen før han brant inn i det fjerne hjørnet. Carson tippet et Forrest-skudd over baren før, i det 84. minutt, ble Taits bakpasset til målvakten hans pustet av Edouard som gled det forbi Carson. Og det var fortsatt tid for Forrest å bøye seg i en femte. Etter kampen slår Rodgers ut på Motherwells hierarki etter at Lanarkshire-klubben utstedte en uttalelse hvor de avslørte at de hadde søkt svar fra Scottish Football Association om omstridte straffebeslutninger i de to foregående kampene mot Celtic. Erklæringen sa også at de ville forsøke påståtte handlinger av hærverk i bortstanden ved Fir Park. Det var en debatt om ærligheten og profesjonaliteten til de keltiske spillerne, og også et spørsmål fra supporterne, sa Rodgers. Det er ikke en debatt. Dette er spillere som har fått 67 kamper ubeseiret på grunn av deres profesjonalitet, deres ærlighet og hvordan de bruker livet sitt til sitt yrke. Sammen med sine støttespillere har de vært helt fantastiske. Georgiana fotballdrakter JillJaque  JedMacDev fotbollstr�jor BelenSalo  TrenaTres billige fotballdrakter GusOppenu  WesleyMos Billige Fodboldtrojer HansdlPtu  VivienOut fotbollstr�jor Epifaniaa  MahaliaHa fu�balltrikots EzraVassa