New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Juventus trøje AC Milan formåede at opnå en dramatisk sejr- da

Inter Milan trøje AC Milan formåede at opnå en dramatisk sejr, da den nede i Catania med en score på 4-2 i San Siro. Klubbenavnet Russoneri blev efterladt to gange, men fik til sidst at vinde. Offentlige vært blev tavs, da Catania åbnede scoret først i det 30. minut gennem målene for Nicola Legrottaglie. Målet kom fra et frispark udgivet af Francesco Lodi og mødt med Legrottaglie header. Milan kan kun udligne i slutningen Roma trøje af ​​den første runde kamp, ​​da hård fyring Mathieu Flamini rev sig målmand Catania efter at have fået feedback fra Ignazio Abate. 1-1 scorer til halvtime. Catania vendte tilbage til føringen i 66. minut med mål scoret af Gonzalo Bergessio. Målet kom fra en pasning fra Sergio Almiron, som blev mødt med et frispark fra Bergessio. Resultat ændret 2-1. I det 75. minut lykkedes det Giampaolo Pazzini at gøre Milan udlignet. Bolden han skabte efter at have udnyttet bolden kaster det hårde spark af Mario Balotelli. Det Barcelona trøje tog ikke lang tid for Milan at vende tingene rundt. På 78. minut scorede hjemmeplanen igen gennem Pazzini s ben. Startende fra Stephan El Shaarawy kick, der kunne dammede Frison, bolden derefter straks ramt af Pazzini Fruitful score bliver 3-2. I skadetid, vandt Milan en straffespark, da Mariano Izlo blev fouled i den forbudte boks. Balotelli, der blev en succesfuld bødførende pligt. Resultatet skiftede til 4-2, indtil dommeren Napoli trøje blæste den lange fløjte markerer slutningen af ​​spillet. BradleyGr [url=http://vanbayuk.com/groups/hugocgf-ac-milan-troja-priscilla/]billiga fotbollstr�jor[/url] AlfieGree  MarshallB [url=http://www.maxwill.com.sg/UserProfile/tabid/42/UserID/65201/Default.aspx ]maglie calcio[/url] JamilaFar  MatthiasS [url=http://petropoulad.com/UserProfile/tabid/43/UserID/1182373/Default.aspx ]fotballdrakter barn[/url] EarnestCh  CoryChaun [url=http://mag-vopros.ru/98523/mickey-fotballdrakter-barn-luciohzw ]fotballdrakter barn[/url] PatrickDa  ChrisLemo [url=http://samandelrio.com/?option=com_k2jor barn[/url] PearlBibl  MelindaMc [url=http://www.as3shop.com/profile/priscillala]fotbollstr�jor barn[/url] JulianeCl