New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Bayern Munchen drakt Manager Neal Ardley insisterer på at han a

Chelsea drakt Manager Neal Ardley insisterer på at han aldri vil vite hvordan AFC Wimbledon ikke scoret i slutten av sesongens sammenstøt med Oldham Athletic i dag. Dons dominert besittelse og mål scoring muligheter, spesielt i første omgang, men klarte ikke å gjøre den overlegenhet i tre poeng som de ble holdt til en goalless dødvinner på Cherry Red Records Stadium. Hjemmelaget hadde mange sjanser, Lyle Taylor, Andy Barcham og Dannie Bulman gikk nær å bryte dødsfallet i første omgang, men gjennom en blanding av god målvakt, defensive blokker og ukjent plassering av målposter, kunne Wimbledon bare ikke synes Liverpool drakt å finne Baksiden av nettet. Men mens frustrert av uavgjort og i tanken om et gjenoppbyggende tema for sena dons, mener sjef Ardley at det er mange positive ting å ta fra kampen. Et mål ville ha hjulpet, vi vet alle det, vi fortsetter å fremheve at vi er på en goalless løp, så å si, sa Ardley. Men hvis det var en 0-0 som du kunne komme unna med, var det nok med det, det var i dag. Jeg Roma drakt tror noen ting vi spilte var utmerket, og hensikten og sjansene var der. Hvordan vi ikke score i den første halvdelen, vil jeg aldri vite. Vi har sikkert hatt tre eller fire sjanser som du vil si er gode muligheter, og vi har ikke fullført dem, det vet vi, men jeg tror vi har endt opp Med 20 forsøk på mål i dag til sine seks. Det er en veldig god ytelse allround, og hvis du spiller slik, vil du normalt komme unna vinnende kamper og score mål. Real Madrid drakt Som en forestilling var det en veldig positiv slutt på sesongen. http://florets.wstandart.ru/blog/539882.html BebeGowll BaileyArt  CKJCallum fu�balltrikots YukikoFdj  LatashaHa fu�balltrikots kinder LucindaSg  AlexNugen fu�balltrikots KirbyMerc  QBWBasil G�nstige fu�balltrikots KashaAllc  RandalMil fotbollstr�jor barn NildaNkd