New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Everton drakt Den første halvdelen- Arsene Wengers tropper- syne

Barcelona drakt Den første halvdelen, Arsene Wengers tropper, synes vanskelig å trenge inn i Southampton-forsvaret. Bevist bare en rekke muligheter som kan opprettes i denne første runden. En gylden mulighet dukket opp da Santi Carzola traff utenfor straffesparken, endret nesten situasjonen Men hans skudd er fortsatt langt fra målet. I stedet var hjemmespillerne, som kunne Barcelona drakt endre situasjonen da Gaston Ezequiel Ramirez var i stand til å utnytte varmen i området med kunstig Arsenal i det 34. minutt. Resultatet ble endret til 1-0. Faktisk kunne Southampton doble hvis dommeren Lee Probert ga en straff, da Maya Yoshida ble falt av Thomas Vermaelen. Fordelen av hjemmelaget, bare i stand til å overleve syv minutter. Arsenal klarte å utligne etter at målvakten Guly Do Prado gjorde sitt eget mål i det 41. minutt. Inntil første runde kampen etter at poengsummen fortsatt er den samme 1-1. Innlegget i andre omgang tok Southampton faktisk initiativ til å angripe. Åpenbart Arsenal drakt kan en rekke muligheter skje fra sine spillere. Prado hadde en sjanse til å betale for sin feil i første omgang. Da han sparket fra utenfor straffesparken, ble hans innsats med hell sikret av Arsenal målvakt Wojciech Szczesny. Southampton kan vinne, hvis sparken Ramirez ikke tillot dommeren når han var i en off-side posisjon. Inntil den lange fløyte lød, var poenget uendret. Med denne ulempen klarte Southampton å komme seg ut av nedrykkssonen. Mens Arsenal Napoli drakt forblir femteplass med Raihan 34 poeng fra 20 kamper som dilakoni. RockydcNu fu�balltrikots G�nstige LoganMari  TeresefaS fotballdrakter barn AmparoAnt  AntonyMed fu�balltrikots G�nstige MaeGramme  http://trungcapluatbmt.edu.vn/UserProfile/tabid/57/userId/248569/Default.aspx MattPinkn QGSLesli  ArchieBla maglie calcio a poco prezzo KandiMath  WilburBdc Billige Fodboldtrojer Heriberto