New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Barcelona trøje Hatem Ben Arfa scorede sit femte mål i tre kamp

Chelsea trøje Hatem Ben Arfa scorede sit femte mål i tre kampe, da Nice hævdede en 4-1 sejr og sluttede Rennes otte kampe ubejstede løb for at flytte op til femte i Ligue 1. Mathieu Bodmer åbnede målmanden for gæsterne i det 14. minut, da han slog Wallyson Mallmanns hovedstød i nederste hjørne til hans første mål i sæsonen på Roazhon Park. Ben Arfa fandt nederste hjørne fra en stram vinkel barcelona trøje efter 53 minutter for at gøre det 2-0. Mahamane Traoré gjorde pointene sikre med 15 minutter tilbage før Said Benrahma tilføjede glans til scoreline. Kamil Grosicki slog tottenham trøje en sen trøst for værterne, der faldt til syvende. Paris Saint-German fører bordet med 26 point fra 10 kampe, fem mere end Angers i andenpladsen og Caen, som også er 21 point. Tidligere Marseilles winless liga løb blev udvidet til fem spil, da de blev afholdt 1-1 hjemme ved in-form Lorient for at forblive 16. Værterne tog føringen barcelona trøje i det 21. minut, da François Bellugou håndterede inde i området, og Michy Batshuayi sendte straffen for hans ottende mål for sæsonen. Lorient - med fire sejre i fem kampe før denne kamp - udlignet før pause, da Benjamin Moukandjo outmuscled Nicolas NKoulou, før han gav ham en lang bold. Bordeaux led frustration, da Montpellier holdt ud af en række chancer for at tage et punkt fra en goalless draw. Bordeaux, seks point bedre end deres besøgende på 14. plads dominerede kampen, men kunne ikke finde en måde at slå Laurent Pionnier på. Målmanden og hans forsvarere nægtede Nicolas Maurice-Belay, Adam Ounas og Henri Saivet.