New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Juventus tröja Real Madrid motstod en stark utmaning från den a

Arsenal tröja Real Madrid motstod en stark utmaning från den andra divisionen Numancia för att hävda en 3-0 seger i sin Copa del Rey Round av 16 första benet på en bittert kallt torsdagskväll på Los Pajaritos i Soria. Gareth Bale omvandlade en straff för första halvlek innan Isco gjorde poäng från och med så sent och Borja Mayoral lade till en rubrik i de sista sekunderna för att ge Los Blancos en bekväm fördel till nästa veckas returben på Bernabeu. Segern kommer att göra lite för att dämpa tvivel kring Zinedine Zidane s lag sedan deras Clasico förlust före jul. Real kämpade för att lägga undan sina Segunda motsvarigheter, som spelade Barcelona tröja den sista halvtimmen med 10 män efter Diamanka sänder. Det var inte förrän Iscos inträde sent i andra halvlek som Real spelade sin vanliga fotboll. Fortfarande är det en vinst som Real kommer att hoppas vara början på ett annat troféladdat kalenderår. Chefen Zinedine Zidane gjorde grossistförändringar i sitt startande XI, med Bale som sin första start på 100 dagar, medan den enda Clasico-överlåtaren var fullback Dani Carvajal. Numancia kom ut att flyga, medan Real blev kvar att lida. Los Blancos stod fotfodrad medan värdarna i rött flockade mot Real-målet och Higinio Marin kunde kalla sig otur när hans skott från höger rullade precis bredvid Kiko Casillas fjärrstolpe. Lite för lite men Real började få fotfäste i matchen. Lucas Vazquez hade den första chansen för besökarna, men sköt in i sidarnätet med Mayoral alldeles ensam på baksidan. Mayoral skulle få den så stora postkonkurrensen några minuter senare när Marco Asensios frispark gick orörd, men Castillaprodukten försvann möjligheten. Allt Numancias hårda arbete i Napoli tröja första halvleken skulle bli ointresserat med ett svep av den högra foten av försvarare Carlos Gutierrez, som klumpigt tog ner Lucas Vazquez strax inuti området och Bale piggfullt omvandlade straffet till handen Real a 1- 0 fördel. Straffsamtalet var en tuff att svälja för hemlandsfläktarna, med tanke på att de tyckte att Dani Nieto var offer för ett Theo-protokoll innan i Real-området. Domare Estrada Fernandez ökade ytterligare Los Pajaritos i början av andra halvåret när Marin kolliderade med Nacho i området, men det enda beslutet som den katalanska tjänstemannen gav ut ett gult kort till Numancia nr 9. Saker för värdarna blev ännu svårare på timmarkeringen när Diamanka skickades ut med sitt andra gula kort av affärer för ett foul på Nacho. Trots att man spelade en man ner fortsatte andra divisionen att slåss. Numancia uppmanade sina anhängare att lyckas avvärja Reals framsteg för ett andra mål, samtidigt som de skapade en chans eller två i andra änden. Zidane var angelägen om att lägga slipsen och sätta på Isco för Dani Ceballos efter att Mateo Kovacic tidigare hade kommit på Bale. Den franska chefen måste ha haft en klump i halsen, men stunder senare, när en omsättning ledde till att Inigo Perez slog i korsstången från mittfältet och missade målet för turneringen - och utjämnaren - med en tum. Real s bästa ögonblick i matchen kom i slutet. En superb spel Napoli tröja från Isco som en del av en en-två kombination med Lucas Vazquez avslutade nästan med ett mål, men Isco sköt över korsstången. Spaniens internationella skulle klara av det minuter senare när han omvandlade ett straff efter att Lucas Vazquez utlöstes av Medina i området. Replays visade att det var mer av ett möte i fötterna än en takedown, men Estrada Fernandez kände annorlunda. Los Blancos satte sedan bandet i sängen med sin tredje natt, då Mayor ledde i ett kors från ersättare Achraf i de avgående stunderna. Verklig återgång till action på söndag i LaLiga på Celta. Domare: Estrada Fernandez (katalanska).