New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Fodboldtrøjer børn Uruguay angriber Edinson Cavani udlignede Di

Billige fodboldtrøjer Uruguay angriber Edinson Cavani udlignede Diego Forlans rekord, da han scorede to gange mod Venezuela i 2018 Conmebol World Cup kvalifikation på fredag ​​formiddag. Med denne sejr formåede også Uruguay at beholde sin status som topkonkurrencen for kvalifikation ved at pakke 19 point fra ni kampe. I mellemtiden er Venezuela blevet værre på stillingen som vicevært. Af de ni spil har Rafael fodboldtrøjer børn Dudamels hold kun to point. Uruguay er forstærket to flagskibsstrejere, nemlig Edinson Cavani og Luis Suarez, der spiller pænt gennem spillet. To af de tre hjemme mål, der er oprettet af Cavani. Mens et andet mål reserveret af Nicolas Lodeiro. Det første mål scoret af Lodeiro blev oprettet i det 29. minut. Startende fra Luis Suarez, der krydser krydset fra venstre, sender Lodeiro det videre til Venezuelas mål med hovedet. Så sker det andet mål, når anden halvdel er kun en minutters gang. Cavani, som rømmede Venezuelas forsvarer, sparkede hårdt i venstre hjørne af nettet. I 65. minut er byrden af ​​Venezuela i stigende grad tung. En af hans spillere, Oswaldo Vizcarrondo, måtte forlade banen for at have modtaget fodboldtrøjer børn et andet gule kort. Excellence i antallet af spillere til gavn for Uruguay. Beviset, de kunne afslutte spillet med en score på 3-0 gennem Cavani s andet skud. To mål scoret i denne kamp Cavani at svare til antallet af mål for Diego Forlan Uruguay, hvilket er 36 mål. Men forskellen har Forlan skåret 36 mål for Uruguay med 112 kampe, mens Cavani i kun 86 kampe. Alligevel er Uruguays fodboldtrøjer topscorer stadig holdet af Luis Suarez med en rekord 46 mål.