New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Arsenal tröja Lucas Moura slog två gånger efter intervallet för

Manchester United tröja Lucas Moura slog två gånger efter intervallet för ett andra sträng Paris Saint-Germain-laget som Ligue 1-mästarna segrade 2-0 på lowly Guingamp på lördag. Lucas öppnade poängen från straffplatsen efter att 18-årige Christopher Nkunku togs ner av Jérémy Sorbon i 56: e minuten när han bröt in i lådan. Brasiliens framåt lade till ett andra mål i den 71: e minuten när han slutade lugnt från insidan av området efter Layvin Kurzawas nedslag. Lucas dubbelmaskade en övertygande PSG-prestation, som PSG tröja indikerar de flesta av deras ligashowningar, eftersom de vann titeln med en dunklande 9-0 seger över Troyes den 13 mars. Mot bakgrund av Champions League-kvartalsmatchen, var det första kvartalet på första platsen mot Manchester City, och med returkampen för att komma på tisdag gjorde coach Laurent Blanc nio förändringar och hans sida såg ojämn ut i PSG tröja de tidiga stadierna. Guingamp oroade besökarna under första halvleken och hade bollen i nätet i nionde minuten bara för Jimmy Briands ansträngning att bli styrd av offside. PSGs seger blev förskräckt av en första halva knäskada som leddes av målvakt Kevin Trapp, som ersattes i pausen och kan vara tveksam till återvändandet mot City. PSG har 83 poäng från 33 matcher, 28 klart för andraplatsen Lyon, och är på kurs för att överträffa sin topplöpningspoäng på 89 från Roma tröja 2013-14. Guingamp var 15: e på 39 poäng, sex klara av nedläggningszonen.