New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Bayern trøjer Chelsea startede kampen i Premier League Premier

Napoli trøjer Chelsea startede kampen i Premier League Premier godt. To DW Stadiums DW Stadium. Mødte med Wigan Athletic gjorde ikke denne Champions League Champion slappe af angrebet. Beslutningen om træner Roberto Martinez til at prøve en tre-defensiv ordning med to vinger, der fokuserer på at hjælpe angrebet, skal betales retfærdigt. Blues modangreb i andet minut var i stand til at konvertere Branislav Ivanovic til at åbne vinderen. Nyere spillere Eden Hazard og Juan Øjnene er involveret i processen med at skabe dette mål. Syv minutter senere skal en imponerende handling Fare i straffesparken stoppes med en hårdkæmpet Ivan Ramis, der retsforfulgte en straf. fiorentina trøjer Frank Lampard besejrede let Ali Al-Habsi for ekstra fordel. Før første halvleg var overstået, brød Wigan næsten i målmand Petr Cech. Optaget to gange Moses handling for at gøre Ashley Cole saggy, desværre kan agnen ikke finde fremmanden godt. I skades tid fik Di Santo en sød sprøjte fra Figuero, men angriberens første touch var så skuffende, at Cech kunne hovedet og bolden blev drevet af Luiz. Begyndelsen af ​​det andet interval løber langsomt, men In Santo tvinger næsten Cech til at hente bolden fra nettet. Alcaraz sendte agn til den fjerneste post, som straks blev dortmund trøjer opnået af den tidligere Chelsea-spiller med et mindre kraftigt spark, den runde læderdrevne Lampard. En time passerer, Torres action scuffs Wigan s forsvarer og bolden er snydt af det spanske landhold, der er i stand til at gå forbi Al-Habsi, men den runde hud kan blive opsnappet af Ramis, inden man krydser mållinjen. I Matteo så prøv at tilføje kreativitet i midtbanen ved at indtaste den nye Oscarspiller ved at trække ud Hazard. I mellemtiden reagerede Martinez ved at installere Arouna Kone for at erstatte Di Santo. Oscar-tilstedeværelse midt i feltspillet følte Chelsea, da han modtog feedback Torres og driblede før han skød et skud. Desværre har denne handling ikke været i stand til at tilføje Chelsea mål. Ikke længe efter, at Wigan slog tilbage, men Gomezs header udnyttede stanza Figueroa stadig sidelæns fra målmand Cech. Når spillet forlader 15 minutter tilbage, viser Chelsea-spillere ofte skødesløs handling og let at tabe bolden. Lucky beholderen Wigan undlod arsenal trøjer at udnytte situationen og scoringen 2-0 ændres ikke, før spillet spredes.