New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Liverpool drakt Spania ble igjen for å rue en rekke ubesvarte s

Roma drakt Spania ble igjen for å rue en rekke ubesvarte sjanser når de spilte til en 1-1-tegning med Italia i Gruppe G i 2018 UEFA World Cup kvalifiserende på torsdag kveld på Juventus Stadium i Torino. En sjelden skytter fra Italia-keeper Gianluigi Buffon lot Vitolo gi La Roja en 1-0 ledelse, men Italia reagerte gjennom en Daniel De Rossi straffekonvertering med 10 minutter igjen. I hva var lagene første møte siden Italia s 2-0 seier i Euro 2016, kontrollerte Spania ting for det store flertallet av affære, bare for å se det nesten alle unravel i de siste 10 minuttene. Spanias midtfelt var dominerende, men Azzurri s andre halvdelskifte, ledet av Ciro Immobile, la grunnlaget for en sen belastning. Som nevnt i hans pressekonferanse på onsdag valgte Spania-lederen Julen Lopetegui Diego Costa å lede fremoverlinjen i stedet for El Moro. Koke og Vitolo var også bemerkelsesverdige inneslutninger, men ellers var det kjente ansikter i hele Spanias begynnelse XI. Spania startet i lysende mote, med David Silva og Andres Iniesta som var med på sin trollkarl i midtbanen. Et slikt pass fra sistnevnte lot nesten Gerard Piqu åpne åpningen med en header, men Barcelona-senterets innsats sank juventus drakt like langt. Minutter senere var det Pique igjen med en sjanse, denne gangen slo han sammen med rivaleren Sergio Ramos, som ledet over mål for å finne den katalanske forsvarer, men det gikk i hendene på Buffon. Sandwiched av de to Piquo-toppene var en skade på Jordi Alba, og flåtefotet Barcelona-backback måtte byttes ut av Nacho. Til tross for å gå målløst i første omgang, var det en banebrytende for Spanias angrep, og det var mange sjanser til å score. I den andre enden var den eneste virkelige trusselen som Italia hadde på motangrep, men David De Gea virket aldri virkelig plaget i mål. helt whiffed på klaring og alt annet enn gavepakket et mål for Vitolo å gi Spania en 1-0 ledelse. Målet ga Italia til liv, barcelona drakt og plutselig hadde kampen fotballdrakter en trangt injeksjon av energi. Ciro Immobile var den første som hadde en sjanse til å utjevne, men benet strekker seg på en ball over mål viste seg for sent. Spania var så heldig å unngå å sende da Costa, allerede på en gul, dumt sparket ballen bra etter en fløyte. Italia-fansen i Turin hylte for dommer Felix Brych til å skape en annen gul for Chelsea-mannen, men alle Costa fikk en streng å snakke med. Smart, Lopetegui laget sin tredje og siste endring bare noen øyeblikk senere, erstattet Costa med den tidligere Juventus-mannen Morata, som fikk varm applaus fra hjemmevifterne. Sjansene fortsatte å komme til Spania, og Vitolo hadde et andre mål i verkene da han samlet seg i et pass fra Koke bak Italia forsvaret, men kanariske skutt brått. Italia var slurvet i besittelse, snu ballen i sin egen ende. Men Spania ville ende opp med å ikke være i stand til å sette Italia unna, og 10 minutter fra en kamp fra Ramos på Eder i Spania-straffesparken, fikk Italia en straff. De Rossi trappet opp og enkelt konverterte spotspillet forbi De Gea for å bringe Italia nivå på 1-1. Spillet gikk i Italias favør, og for de siste minuttene av kampen var Spania på hælene, da Italia jaktet for en sen vinner. Det var ikke å bli hatt, da Lopetegui s menn hang på å hevde poenget . Spania gjenopptar VM kvalifiserende på søndag med besøk til Albania. Italia: Gianluigi Buffon (cap) - Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Alessio Romagnoli - Alessandro Florenzi, Marco Parolo (Andrea Belotti 75), Daniele De Rossi, Riccardo Montolivo (Giacomo Bonaventura 30), Mattia De Sciglio - Pelle (Ciro Immobile 60) , Citadin Martins Eder. Trener: Giampiero Ventura.