New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Napoli trøje En sen straf fra Edinson Cavani gav Paris Saint-Ge

Manchester City trøje En sen straf fra Edinson Cavani gav Paris Saint-Germain en 1-0 sejr over Nancy i lørdag på Parc des Princes for at flytte dem på niveauer oven på Ligue 1 med både Monaco og Nice. PSG, som leder til Barcelona i næste uge for at forsvare en 4-0 ledelse i deres Champions League run-of-16-slips, var noget heldig at ikke finde sig bagud i afsluttende faser. Med 15 minutter at gå så et hurtigt modangreb fra Youssef Ait Bennasser et skud fra erstatning Juventus trøje Alexis Busin slog PSG-målmand Kevin Trapp, men ramte begge indlæg og sprang klart. Det viste sig at være et afgørende øjeblik, da PSG hurtigt tog føringen, da Serge Aurier i 80 minutter gik ned Sergey Chernik og dommeren pegede på straffespark. Cavani gjorde ikke fejl at score sin PSG vedligeholdt deres ubesejrede løb i 2017 og holdt presset på Monaco, som er vært for Nantes søndag. Edinson Cavani s straf var nok til PSG at sikre alle tre point. Nice flyttede også til 62 point efter en 1-0 sejr i Dijon senere på lørdag. Midtbanespiller Wylan Cyprien gjorde gennembrudet for gæsterne i det 69. AC Milan trøje minut, da han lancede en høj bold ned ad højre og smed et vinklet styre forbi målmanden i det nærmeste stolpe. Angers fortsatte deres vindende løb med en 3-2 sejr på Caen. Karl Ekambi Shop ledede gæsterne ind i føringen efter kun fem minutter, før Ronny Rodelin afrundede målmanden til at udligne. Cheikh Ndoye s looping header lavede det 2-1 i det 21. minut, med en tidlig anden halvleg straff fra Thomas Mangani sætte besøgende i kontrol. Ivan Santini reducerede underskuddet med 23 minutter til venstre, men Caen kunne ikke tælle en equalizer. En sidste gasp equalizer fra Wesley Said Snatched en 1-1 draw for Rennes i Metz. Cheick Diabate havde lagt hjemsiden foran i løbet af første halvdelstop, da han låsede på en svær bagspids. Men lige da det så ud som om Metz var sat til et par trængte tre point, slog Said en løs bold ind i den fjerneste post. Steve Mounies smarte flip gav værterne føringen fem minutter ind i PSG trøje anden halvdel, men Guingamp-skipperen Jimmy Briand volleyede i en udligning med fem minutter tilbage. Struggling Bastia og europæiske håbstater Saint-Etienne begge havde en mand sendt ud i deres goalless draw på Stade Armand-Cesari. Værterne tabte forsvareren Nicolas Saint-Ruf lige før halv tid, med Saint-Etienne-erstatning Fabien Lemoine, der modtog sit røde kort i 65. minut. GeorgeBra [url=http://byondvyond.xyz/forum/index.php?action=profile;u=26304]billige fodboldtrojer[/url] EAPLorriw  LincolnKn [url=http://old.povyshenie09.ru/concett-manchester-city-troja-israel/]billiga fotbollstr�jor[/url] ShantaeGa  DirkGladm [url=http://www.phanmemcotuong.com/forum/index.php?/topic/1-welcome/]maglie calcio bambino[/url] DanaeNdxv  AdolphCel [url=http://seo.reddif.info/user.php?login=megan01y90]maglie calcio poco prezzo[/url] Ermelinda  GilbertoL [url=http://returnee.info/xe/info_3yr/5508]fu�balltrikots[/url] KrisMohr  SibylYoun [url=http://malbeot.iptime.org:10009/xe/board/46546]fotballdrakter[/url] GertrudeW