New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Bayern Munchen drakt Tenåringen Jude Winchester fullførte et se

Fotballdrakter Tenåringen Jude Winchester fullførte et sent comeback med hans første karriere mål som Kilmarnock sikret syvende plass i den skotske Premier League med en 2-1 seier på Dunfermline. Hjemmets side så ut som å doble sitt antall hjem vinner, etter å ha avvist en periode med tidlig pressespark etter at Paul Willis hadde gitt dem en 20 minutters ledelse. Men Liam Kelly sparket en equalizer med fire minutter igjen, og den 19-årige erstatter Winchester klarte sitt andre utseende med en fin finish i det 89. minutt. Tidligere Kilmarnock hadde unnlatt å kapitalisere på tidlig press og Willis ga hjemmelaget ledelsen. Joe Cardles frispark ble ledet bakover mål av Liam Chelsea drakt Buchanan og ble tappet hjemmefra i nærheten av midtbanespilleren. Dunfermline så ut som å holde ut for en andre suksess i hjemmet, men Kelly slo Liverpool drakt en 20-yard innsats inn i øverste hjørne etter Et Dean Shiels-skudd hadde blitt stengt av Pars forsvar. Dunfermline ble gjort til å betale da høyreback Lewis Toshney overlappet og krysset for Winchester å score fra seks meter. Greg Tansey og Jonny Hayes scoret fra set-pieces i andre omgang som Inverness slo Scottish Cup-finalistene Hibernian 2-0. Tansey åpnet scoring mot de mye forandrede besøkende da han krøllet hjem et 25-meter frispark rett etter timen. Hayes forseglet seieren 10 minutter senere med en straff etter at Matt Doherty hadde håndtert seg i området. Hibs hadde muligheten til å kreve 10. plass og en femfems kontantstrøm i prosessen. Med rundt £ 80.000 ekstra på spill per liga, vil det bli en velkommen belønning for Inverness. Aberdeen s striker Darren Mackie savnet på sjansen til å avslutte hans Dons karriere med et mål da hans siste kamp for klubben endte med en 0-0 draw hjemme til St Mirren. Steven Thompson hadde St Mirren s beste sjanser og tvunget en sen lagring fra Jamie Langfield. Aberdeen så fremdeles den mer positive siden, og da Mark Reynolds fant Scott Vernon i straffesparket, tok det en rettidig grep fra Jeroen Tesselaar til nekte Liverpool drakt angriperen. En endelig Aberdeen-endring så den imponerende Jamie Masson erstattet av Ryan Fraser og vingen straks injiserte nytt liv inn i spillet, ivrige etter å ta på seg mannen sin ved enhver anledning. Da Fraser ble slått inn av Mackie to minutter etter at han kom på, ble hans lave kryss avbøyet mot mål, noe som tvunget Craig Samson til å desperat palmere bort. Den tidligere skotske angriperen Thompson kom nær igjen med en 12-yardstreik, bare nektet av benene til Aberdeen målvakt Langfield.