New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Napoli tröja barn Andre-Pierre Gignac har varit utmärkt under s

Chelsea tröja barn Andre-Pierre Gignac har varit utmärkt under sin första säsong för Tigres. Frankrikes internationella Andre-Pierre Gignac fortsatte sin fina målskickform på lördag, netting det enda målet när Tigres överträffade Chiapas 1-0 för att avancera till MPS League Apertura 2015 semifinalerna. Gignac gjorde också i 2-1 segern i första benet förra onsdagen och har nu 13 mål i 17 Liga MX matcher sedan han gick med i Tigres i juni. Tigres startade livsstilen sponsrad av Aperturas semis, som planeras att spelas nästa vecka. Gignac slog ett skott från utsidan av straffområdet i hörnet av nätet i den 21: e minuten, med Rafael Chelsea tröja barn Sobis som satte 29-åringen upp med en skön touch. Franskmannen slog också tvärstången i 29: e Atletico Madrid tröja barn minuten i ett spel Tigres dominerade i hög grad. Ricardo La Volpe s Chiapas var underdogs för slips och kämpade för att skapa några reella chanser under 90 minuter. I lördagens andra match, förlorade Club America 2-1 till Leon i sitt kvartsfinal andra ben, men avancerade 5-3 på aggregat. Hernan Burbano öppnade poängen för Leon strax före halvtid, innan Dario Benedetto utjämnade för Amerika i Estadio Leon med en golazo från 30 i 78: e minuten. Elias Hernandez gav sedan Leon en glimt av hopp med en strejk sju minuter från tiden, men i slutändan var det inte tillräckligt med sin sida tillbaka i tävlingen. Amerika spelade mer defensivt än vanligt och höll två innehavare mittfältare, med vetskap om att Leon hade att attackera för att slå tillbaka 4-1-nederlaget Liverpool tröja barn i onsdagens första ben i Estadio Azteca. Leon drev för ett tidigt mål, men anfallaren Mauro Boselli satte två första hälften chanser bred och det var inte förrän den 44: e minuten som Burbano volleyed in för att ge La Fiera ledningen. Amerika attackerade starkt i andra halvlek och Leon målvaktare William Yarbrough tvingades in i en sträng svåra sparar, innan Benedettos mål praktiskt taget slutade Leons chanser att fortsätta. Club America är på jakten på sin 13: e mexikanska första divisionstitel och ser ut att utöka sin ledning på Chivas. De kvartfinala andra benen i Toluca mot Puebla och Pumas mot Veracruz är på söndag. ManuelaHo [url=http://www.ppk.ppk.or.ke/index.php/component/k2/itemlist/user/19356#]http://www.ppk.ppk.or.ke/index.php/component/k2/itemlist/user/19356[/url] RachelleI  DanielPri [url=http://www.goblinopera.com/forum/index.php?topic=234179.0#]http://www.goblinopera.com/forum/index.php?topic=234179.0[/url] SNVAriell  GertieFlo [url=http://www.vpotoke.kz/content/orville-maglie-del-calcio-claribel#]vpotoke.kz/content/orville-maglie-del-calcio-claribel[/url] LaneSlimc  AdrianIsa [url=http://www.school6sl.km.ua/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2304#]http://www.school6sl.km.ua/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2304[/url] Bookerrhg  InaHorvat [url=http://pullensyards.co.uk/forum/viewtopic.php?f=3&t=199688#]http://pullensyards.co.uk/forum/viewtopic.php?f=3&t=199688[/url] RonNeelq  AlisaBath [url=http://www.lewidiomas.com.ar/index.php/en/component/k2/itemlist/user/38335#]lewidiomas.com.ar/index.php/en/component/k2/itemlist/user/38335[/url] GinoFogar