New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Fotbollskläder  Sju minuter senare och Mayoral hade sin andra o

Fotbollskläder  Sju minuter senare och Mayoral hade sin andra och slog hem efter att Bale hade sett sitt skott sparat De hade sina chanser också, Juanpi gick rent igenom men kunde bara skjuta rakt på målvakten med Borja Baston och klarade på något sätt att nicka brett från 8 meter ut La Liga 1 | 2 | 3 sida Numancia bedövade La Liga Malaga med en 1-1 rita på La Rosaleda försegla en 3-1 aggregerad seger Trots deras ständiga pressning kunde värdarna inte ens tvinga extra tid och Numancia fick sin plats i nästa omgångtxt,6,6] Strax före timmarsmärket skulle de dock dra sig Billiga Fotbollströjor i nivå  Hemmalaget togs tillbaka i 53 minuter, men när Dani Nietos frispark ledde hem av Unai Elgezabal, lämnade Malaga två mål att göra framsteg Los Blancos reducerades för att ta skott från avstånd för merparten av hälften och kämpade för att bryta ner en beslutsam Fuenla-sida Han borde ha lagt till hans andra minuter senare men gick rakt på målvakten Real Madrid hölls överraskande på en 2-2-rubbning mot tredje raden Fuenlabrada vid Santiago Bernabeu Fuenlabrada skulle ha det sista säga men som Alvaro Portilla krossade hem från 10 meter vid det andra försöket efter att Casilla sparat sin första insats  Levante bokade Billiga Fotbollströjor också sin plats under de senaste 16 och slog Girona 3-1 på aggregat Gareth Bale hade bara varit på planen några minuter när han levererade ett fantastiskt kors med utsidan av sin vänstra fot höger in på huvudet av Borja Mayoral som nickade av korsstången och in i baksidan av nätet De katalanska besökarna pressade framåt på jakt efter ett andra mål för att ta slipsen till extra tid, men Levante tog dem i paus med Jose Morales som avslutade Samu Garcias pass De föll bakom Primera-sidan i 19 minuter när Adrian Gonzalez styrde Jonys kors in i botten av nätet      HollyFyra http://kazan-bruschatka.ru/?option=com_k2jer SonGottsh  CassieDav fodboldtrojer born RosauraDa  SibylShul fotballdrakter CPJSalch