New feature proposals

This is a discussion group for requesting new features to be added to VantagePoint. Please indicate if the request is for an import "Filter", "Macro", or "Program" improvement.

Sammantaget var BBC ostoppbar mot lågt Deportivo Alav 'sas de tr

Sammantaget var BBC ostoppbar mot lågt Deportivo Alav 'sas de tre män som har förvärvat sig ett internationellt rykte för att vara en av de mest produktiva framlinjerna dominerade matchen. Trots en långsam start i första halvlek med få chanser, tog BBC Madrid till seger i ännu en avgörande ligamatch. Ronaldo och Bale var över hela Alav '-boxen tidigt i matchen och skapade bra länk upp och fick några kvalitetsskott på nätet. Men de kunde inte bryta igenom förrän sent i första halvlek. Cristiano Ronaldo gjorde öppningsmålet i den 44: e minuten med en slående avslutning av en ännu bättre pass från anfallaren Karim Benzema. Big Sverige Tröja Benz använde några snygga fotarbeten för att lägga bollen till CR7 som vinklade hans kropp perfekt och satte bollen i det nedre hörnet. Med en 1-0 ledning i halvlek tog Real Madrid inte foten från gasen när de fortsatte att flyga framåt och hittade ett andra mål bara sekunder in i andra halvlek genom Gareth Bale för sitt sjunde ligamål för året . Det fjärde och sista målet kom från Karim som fick straffsparkmöjligheten efter att Gareth drogs ner. Det var ett bra ögonblick för Benz som har kämpat för att hitta baksidan av nätet den här säsongen och istället för att Ronaldo steg upp Köpa Sverige Tröja för sitt hat-trick gav han Benzema skottet och han konverterade med lätthet. Idag markerar första gången sedan april 2016 att alla tre medlemmar i BBC har gjort mål i en match och det kunde inte 'komma på en bättre tid. Med tre startare som saknade matchen på grund av skada och Sergio Ramos avbröts på grund av ackumulering av gult kort, att se ett roterat sidspel som detta är otroligt. Det var en annan bra show från Mateo Kovacic och Lucas Vazquez, men i slutändan är det 'Ronaldo, Bale och Benzema som kommer att få majoriteten av berömmen för deras otroliga uppvisning i denna match.  http://www.wanmei-china.com/comment/html/?16381.html  BrittnyMa fotbollströjor barn SvenOuzmp  EmoryCast Tottenham Hotspurs Tröja DeniseptS